Bilinç Sıçraması
Atomları göremiyoruz çünkü gözlerimizin görüş açısı sınırlıdır. Kendimizi ayrı bir 'ben' olarak görmekten vazgeçtiğimizde var oluşun bir parçası olduğumuzu daha kolay idrak ederiz. Dış dünyayı duyularımızın bize projekte ettiği ölçüde biliriz. Bu durumda dış dünya ile ilgili bildiklerimiz ne ölçüde doğru olabilir?
Zihinsel dünyamız duyular yoluyla beyne iletilen sinyallerin beyin tarafından yorumlanmasıdır. Herkes kendi duyu ve algı dünyasına göre oluşturur gerçekliğini.
Dikkatimizi yoğun bir şekilde yönelttiğimizde beynimizdeki elektromanyetik alan harekete geçer ve geometrik düzeni algılamaya başlarız. Kuantum beynin titreşmesi sonucu nurlanma gerçekleşir (nurlanma beyindeki nöronların ışıl ışıl olması yani beynin iyi çalışmasıdır) ve böylece yüksek titreşimli alanlara uyumlanmaya ve eş şekilde titreştiğimiz için oralardan bilgi çekmeye başlarız...
Herkes aklı kadar yaşar...
Döngünün sonuna geldik ve hasat başladı. Bir çok göktaşı dünyanın manyetik ekseninde dönmeye başladı. Nasa bu sayının çok arttığını açıkladı ve bu göktaşlarını parçalayabilmek için uydular yerleştiriyoruz.
Duyularımızın görüş açısı kısıtlı(kedilerin gözünde perde yok ve görüş açıları bizim 5 katımız) ancak dev teleskoplarımız, mikroskoplarımız ve bilim var. Bilimsel çalışmaları takip edin lütfen, dogmalarla değil bilimsel verilerle hareket edin. Babam bizim için Bilim ve Teknik dergisine abone olmuştu ve evimizde Sağlığımız, Dünya Tarihi ansiklobedileri vardı ve kardeşlerimle birlikte ansiklopedileri kitap gibi okurduk Gelişimimize olan katkısını şimdi görüyorum. Şu an bilgiye ulaşmak çok daha kolay, sorduğumuz her sorunun cevabına çok kolay ulaşıyoruz. Bilimsel bakış açısı olmayan bir kişi Kur'an'ı Kerim'i kavrayamaz ve şirke girer.
"Tane tane hakkını vererek oku.'( Müzzemmil Suresi 4)
"Doğrusu, biz senin üzerine ağır bir söz bırakacağız."(müzzemmil suresi 5)
🍀🌾🍀Hocam muhteşemsiniz, minnettarım 🙏
YanıtlaSil🌻
Sil